Goedkoop-energieshop

 

 

 

 

 

 

 

De specialist in het verlagen van uw Energiekosten

 
 

Energie kost tijd en geld. Zelfs te veel van allebei, is onze ervaring. Goedkoop - energieshop.nl  dringt dat terug, voor uw onderneming, gemeente of vereniging. Met onze Energiekosten Scan bekijken we de mogelijkheid om energiekosten terug te vorderen. En dat gaat verder dan eenmalig; we bekijken ook of er structurele kosten bespaard kunnen worden. Bijvoorbeeld door uw gas en of u elektrameter te verkleinen, maar het kan ook nog anders.

Goedkoop- energieshop.nl: ONZE SERVICE, UW BESPARING

 

U voordelenU energiekosten laten checken door goedkoop-energieshop  voordelig in veel opzichten. Voor u de voordelen, handig op een rij:

Persoonlijke aandacht: staat bij ons hoog in het vaandel. Binnen en buiten kantooruren staan wij klaar voor onze klanten, met de gedachte dat iets complexs als energiebesparing persoonlijke en tijdloze aandacht nodig heeft.

Onze unieke kennis: Vergeet lange wachtrijen en vervelende procedures. Door onze gedegen kennis worstelen wij ons eenvoudig door de gehele energie materie heen. Dat bespaart u een hoop tijd en ergernis. En het levert ú geld op

Tijdsbesparing: Voor een energie kosten scan stuurt u de meest recente Jaarafrekening/energiefactuur van u huidige leverancier naar ons toe en vult u een checklist in. Dan begint voor ons het werk;

Als het onderzoek door ons is afgerond, maken wij een persoonlijke afspraak om de onderzoeksresultaten met u te bespreken. Tevens ontvangt u dan van ons een rapport met onze bevindingen en besparingen.

In het Kort:

  • Vrijblijvend Kennismakingsgesprek
  • Goedkoop -energieshop.nl  neemt het gehele traject voor haar rekening
  • Opdrachtgever verschaft toegang tot informatie
  • Bevindingen en resultaten worden vastgelegd in een eindrapportage

Wilt u meer informatie? In een vrijblijvend kennismakingsgesprek staan wij u graag te woord en bekijken we samen wat F-A-T  voor u Onderneming kan betekenen.

 Informatie aanvragen klik hier!

 

Klik op de volgende link om via internet goedkope energie af te  sluiten

 

 UW GEBRUIKGEGEVENS 

 

 

 

F-A-T, Facilitair Adviesbureau Troost - LinkedIn F-A-T, Facilitair Adviesbureau Troost - FaceBook


Facilitair Adviesbureau Troost, Zesde Slagen 28, 5233 VJ Den Bosch, T: 06 46954449, E: info@f-a-t.nl